Termenii si conditiile de mai jos se refera la vizionarea videoclipurilor/ cursurilor video din cadrul site-ului gatimonline.ro, DANYELLE COOKING CONS SRL si participarea la cursurile de gatit, workshop-uri sau alte evenimente, dar si la utilizarea site-ului gatimonline.ro Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la cursurile de gatit, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos.

Prin completarea si trimiterea formularului de achizitionare ce apare pe site-ul gatimonline.ro, participantul se inscrie newsletter-ul nostru si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de acesta. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neanregistrarea inscrierii, deoarece participantul nu poate fi contactat. 

Cum ma inscriu
Butonul de cos este amplasat in partea din dreapta a paginii de prezentare a fiecarui curs sau eveniment, sub detaliile despre curs. Inainte de a achizitiona un curs, va rugam sa cititi cu atentie detaliile.

Pretul cursurilor
Toate preturile afisate pe site sunt in LEI si, in cazul cursurilor (workshop), sunt exprimate pentru toate modulele sau sedintele de cooking.

Modalitati de plata
Plata online cu card, sau prin transfer.
Dupa achizitonarea unui curs, veti primi codul, parola sau link-ul pentru vizionare. Verificati adresa de email inclusiv folderul spam.

Conditii de returnare a taxei de curs
Returnarea taxei pentru vizionarea unui curs nu se poate face sub nici o forma.
Suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece materialele de curs (parola pentru vizionare) a fost deja transmisa catre dvs. imediat dupa efectuarea platii.

Obligatii
Pentru a oferi informatii actualizate gatimonline.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre cursuri, descrieri, poze, preturi, etc. Preturile de pe site se pot modifica in functie de costurile aferente unui curs. DANYELLE COOKING CONS SRL si gatimonline.ro nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, in utilizarea sau afisarea continutului site-ului declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

Mai jos sunt termenii si conditiile ce guverneaza gatimonline.ro web site aflat la URL-ul www.gatimonline.ro sau gatimonline.ro, conditii ce pot fi schimbate fara nici o notificare. Utilizarea site-ului implica acceptarea acestor termeni asa ca va rugam sa cititi cu atentie:

Conditiile de uitilizare a site-ului

Inscriere ca utilizator
Fiecare utilizator al lui gatimonline.ro, trebuie sa se inscrie completand formularul de inscriere, in care lasa tipul de informatie indicat. La inscrierea voastra, va obligati sa furnizati informatie exacta, veridica si completa despre voi, precum si sa o actualizati la timp în asa fel incat sa o pastrati exacta, veridica si completa. In cazul in care informatia este neveridica, inexacta sau incompleta, contul va fi sters. Odata inscrisi, aveti oricand posibilitatea sa examinati si sa schimbati informatia introdusa la înscriere.

Continutul site-ului
Orice persoana este autorizata sa vada materialele continute in acest site doar in scopuri informationale. Optiunile, sfaturile, retetele culinare, articolele si textele despre bucatari si alte materiale text, video, sau alta informatie continute în site-ul nostru, nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobarea scrisa din partea din partea gatimonline.ro. Singura optiune deschisa este cea de vizionare a materioalelor, doar pentru uz personal.
Acest site si materialele aferente sunt oferite fara nici o alta garantie. gatimonline.ro nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si/sau componentele sale, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. In nici o circumstanta gatimonline.ro nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea sau folosirea materialelor sau informatiilor obtinute de pe acest site.

gatimonline.ro poate inceta furnizarea serviciului, poate bloca sau sterge un cont in orice moment si fara avertisment, daca membrul contului respectiv incalca termenii si conditiile de utilizare a site-ului

Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa incalce sau sa impiedice buna functionare a drepturilor de autor, patentelor sau marcilor, sau drepturile intelectuale, de confidentialitate, personalitate sau publicitate a unei parti terte. Informatiile trimise de catre utilizatori vor fi insotite de sursa de provenienta si nu vor contine mai mult de 500 de caractere.
Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa fie false, amenintatoare, dafaimatoare sau hartuitoare.
Important! Nu avem controlul total asupra retetelor si articolelor trimise de membrii gatimonline.ro, in anumite cazuri materialele trimise de acestia si afisate pe website pot fi contine greseli. Intr-o astfel de situatie sau in orice alta situatie in care observati incalcarea legilor in vigoare sau a acestor Termeni si Conditii de Utilizare va rugam sa ne semnalati problema contactandu-ne.

Politica de confidentialitate
Datele personale transmise prin completarea formularului de achizitie la cursuri/workshop-uri, vor fi confidentiale si vor fi folosite de catre DANYELLE COOKING CONS SRL. doar pentru completarea si emiterea de faturi fiscale, doar acolo unde este cazul.
DANYELLE COOKING CONS SRL si gatimonline.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu participantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. DANYELLE COOKING CONS SRL. va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind programa de pe site-ul gatimonline.ro
In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati.

Toate informatiile se pot modifica in cazul in care apar schimbări in programul de curs, erori de scriere si tiparire.