• Home
  • Cursuri Amatori
  • Cursuri Copii
  • Retete Free
  • Abonament Free Pass
  • Blog
  • Galerie
  • Contact
  • 0,00 lei
InregistrareAutentificare
GatimOnline
  • Home
  • Cursuri Amatori
  • Cursuri Copii
  • Retete Free
  • Abonament Free Pass
  • Blog
  • Galerie
  • Contact
  • 0,00 lei

Blog

  • Home
  • Blog

Nucsoara

Nucsoara nu este o nuca, ci samburele unui fruct asemanator piersicii. Coaja de nucsoara (”mace” in limba engleza) este un tesut, o pielita intre pulpa fructului si sambure. Este de …

Detalii curs

Hrean

Originar din vestul Asiei şi sud-estul Europei, hreanul este o legumă perenă cultivată pentru rădăcinile sale cărnoase, de culoare alb-gălbuie, cu aromă şi gust picant, folosită în condimentarea mâncărurilor, industria …

Detalii curs

Ceapa

Ceapa pare a-si avea originea in Asia Centrala sau de vest. In Europa este cunoscuta inca din Epoca de Bronz; impreuna cu usturoiul, ceapa este mentionata in cea mai veche …

Detalii curs

Ardeiul Iute

OrigineArdeiul iute este originar din America de Sud. Spre deosebire de alte condimente, ardeiul iute este foarte usor de cultivat; de aceea cultivarea si utilizarea lor s-a raspandit in toata …

Detalii curs

Alunele de padure, alimentul medicament

Apreciat inca din Antichitate pentru valoarea sa terapeutica, alunul este cunoscut astazi ca planta medicinala datorita calitatilor sale energetice, tonifiante, nutritive si digestive. Se gaseste in padurile mixte din toata …

Detalii curs

Termeni Tehnici in Bucatarie

Denumiri si procedee Termeni tehnici in bucatarie a asambla – a uni, a imbina doua sau mai multe semifabricate sau elemente a unui produs pentru a obtine produsul finitamestec – …

Detalii curs
  • 1
  • 2
  • >

Blog

  • Noutati Culinare
  • Plante Aromatice
  • Sfaturi Practice

Securizat cu SSL... Copyright©Danyelle Cooking 2020

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

Login

Ai uitat parola?

Nu esti inregistrat? Inregistrare

Inregistrare cont nou

Esti inregistrat? Login